OVER ONS

Maak kennis met Naan Indian Curry & Grill | Het Authentiek Beste Indiaas Restaurant In Amstelveen, Nederland

Wilt u de legitieme smaak van hartige gerechten uit India ervaren? Naan Indian Curry & Grill is een populair authentiek beste Indiaas restaurant in Amstelveen, Nederland dat zielsbevredigend eten biedt. Krijg de kans om het magische Indiase restaurant in Nederland te verkennen met een levendig aanbod aan Indiaas eten gemaakt van rauwe kruiden en specerijen.
Naan Indian Curry & Grill is een van de beste Indiase restaurants in Amstelveen, Nederland die wordt vertrouwd door miljoenen mensen in het hele land die graag eten en de Indiase keuken waarderen

Kom en proef het Indiase eten van de culinaire experts

Onze chef-koks en ons culinaire team hebben een schat aan ervaring, zodat u elke keer dat u ons bezoekt een aangename en onvergetelijke eetervaring heeft. Het menu van Naan Indian Curry & Grill concentreert zich op gerechten die boven een open vuur worden gekookt, evenals een verscheidenheid aan traditionele Tandoori-klassiekers en moderne curries met uitgebalanceerde smaken. Boterkip, paneer jalfrezi en lam rogan josh behoren tot de specialiteiten, allemaal bereid met flair en perfectie en geserveerd met warmte en charme.
Naan Indian Curry & Grill is een bijzonder Indiaas restaurant dat handelt in Indiase afhaalrestaurants in Amstelveen en je verwelkomt met een warme service en een uitgebreide keuken die de beste culinaire keukens van het Indiase subcontinent eer aandoet. De competentie en vaardigheden van onze bemanning dragen bij aan de ambiance van ons reeds lang bestaande restaurant.

Waarom kiezen voor Naan Indian Curry & Grill

We blinken uit in dit vak van het serveren en promoten van authentiek Indiaas eten in Amstelveen, Nederland, we zetten ons in voor kwaliteit en kwantiteit en zorgen ervoor dat al onze bezoekers na een volwaardige maaltijd met een gelukkige glimlach op hun gezicht worden achtergelaten. De Indiase spreiding die we serveren heeft ons geholpen om te worden beschouwd als een van de beste Indiase restaurants in Amstelveen, Nederland.

Wat we serveren

Als fine dining Indiaas restaurant in Nederland, ligt onze specialiteit in het eten van rijke kwaliteit dat we serveren. Beginnend met de voorgerechten, waaronder beroemde plantaardige samosa's tot pittige kip-tikka, en verder met het hoofdgerecht, is onze chef-kok gespecialiseerd in authentieke Indiase curries die zowel vegetarische als niet-vegetarische bevatten. Het toevoegen van onze speciale rijstgerechten met biryani vergezeld van verfrissende drankjes.

Over Naan

Naan is een populair Indiaas brood, gebakken met typisch Maida, een fijn en poederachtig Indiaas wit meel. Het wordt meestal geserveerd met verschillende veelzijdige vegetarische en niet-vegetarische curries. Het wordt vaak gekruid met nigella-zaden, zwarte zaden met een enigszins samentrekkende smaak die te vinden zijn in Indiase supermarkten en ook bekend staan ​​als 'uienzaden', 'zwarte sesam' en 'zwarte komijn'.

Hoe wordt het gekookt?

Naan wordt bereid op een hete tandoor, een cilindrische klei- en steenoven met een koepelvormige bovenkant. Temperaturen in dit soort ovens overschrijden vaak 500 graden Fahrenheit vanwege de blootgestelde vlam. Meestal wordt het deeg tegen de muur van de oven gegooid, waar het zich vastklampt. Het brood bakt daar tot het op sommige plekken lichtjes opzwelt, dan wordt het uit de oven en direct op je bord gestoken, zodat je kunt genieten van een heerlijke Indiase maaltijd.

WE will be temporarily closed for renovation. We will be re-opening soon with a new team and look forward to having you for an amazing dining experience when we re-open!! We apologize for the inconvenience.
Stay tuned for further updates Regards, Team Naan